Zenner CO2 Indicator

donderdag 13 oktober 2022

Deze compacte CO2 sensor van Zenner is uitstekend geschikt voor toepassing in scholen, horeca en kantoren, maar kan ook gewoon thuis gebruikt worden. Het toestel is voorzien van een radiomodule met het LoRaWAN protocol zodat een koppeling met onze dashboards in B.One Gallery gemaakt kan worden. Is er geen behoefte aan een dergelijke koppeling, dan gebruik je de sensor gewoon stand alone.

In geval van thuisgebruik zal snel duidelijk zijn wat het voordeel is van zo'n indicator, het CO2 gehalte is namelijk al snel te hoog en soms zelfs veel te hoog. Veel moderne woningen hebben geen ventilatieroosters meer en zal er gebruik gemaakt moeten worden van de balansventilatie of WTW-units. Vaak staat deze op een te lage stand met als gevolg een te hoge CO2 concentratie in de woning. De Zenner CO2 indicator helpt je om het klimaat in de woning te verbeteren.

In geval van scholen is met name de koppeling met B.One Gallery interessant. Zodra het CO2 gehalte te hoog is, volgt er een SMS-bericht die ofwel aan de desbetreffende leerkracht verzonden kan worden of bijvoorbeeld aan een coördinator of conciërge. Daarnaast kunnen ook mailberichten verzonden worden met een herhaling indien er geen acties zijn genomen of het gehalte onverminderd hoog blijft.

Meer informatie vind je hier: Datablad Zenner CO2 indicator

 

Direct meer weten? Verkoop Afdeling

Direct kopen in de webshop kan natuurlijk ook: Zenner CO2 indicator

 Terug naar het nieuws overzicht